dinsdag 12 juli 2011

Maandag & Dinsdag (Azië)

Gisteren kwamen ze aan in Oteppe, de mannen! Ja, u leest het goed, de mannen! 48 uit de kluiten gewassen, stoere binken kwamen uit de bus gestormd, klaar voor dit tweede ABS-kamp. Nadat ze even de tijd hadden om het uitgestrekte domein te verkennen, konden ze zich volvreten. Daarna werden ze geëntertaind met een Challenge Day die werd gewonnen door de chalet van Pieter-Jan. 's Avonds konden ze genieten van een quiz, die op zijn beurt werd gewonnen door de chalet van Giovanni.

Vandaag begonnen ze de dag met een yogales. De yogales werd gegeven door een "specialist"! De studenten begonnen met een groet aan de zon en verdiepten zich in 'Tjing Tjang Tjong' en 'Njee njee kotdiero'. Deze sessie bracht hun Ying en hun Yang volkomen in evenwicht. Stiekem werden ze ook gebrainwasht zodat ze vanaf nu nooit meer zullen discussiëren als hun ouders hen iets vragen. (Graag gedaan!) Hierna konden ze terug al hun energie kwijt in de kampdans. Om 11:30 vertrokken ze dan richting Karting Eupen waar er keihard werd geracet om de prestigieuze titel van 'beste racer van het kamp'. Chalet 103 veroverde deze titel met glans. Deze avond sluiten we af met 'Mijn chalet kan dat', gebaseerd op het VT4-programma 'Mijn man kan dat'. Ik zit deze blog te schrijven vanuit de studio waar het spektakel plaatsvindt en ik kan jullie verzekeren dat het testosteron van het plafond loopt!

Wij stellen alle ouders ook nog even gerust. We zien veel lachende gezichten en stiekem ook wat slaperige oogjes. Een zalige bende!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten